CUM PLATESC

Puteti plati astfel:

  • Rambus (plata la livrare) – prin Posta Romana sau curier; daca aveti vreo preferinta in selectarea curierului, va rugam sa ne contactati telefonic.
  • Prin transfer bancar, in contul numarul RO75BTRL04801202959313XX, deschis la Banca Transilvania, titular cont PFA Stan Florina Lidia

 

 TERMENI SI CONDITII
Folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) de pe site-ul www.giftmatch.ro implica acceptarea urmatorilor termeni si conditii.

Obligaţiile dvs. ca utilizator: Pentru a putea beneficia in conditii optime de produsele noastre, sunteti de acord să furnizati informatii adevarate, corecte, actuale şi complete despre dumneavoastra, aşa cum sunt acestea specificate în sectiunea de inregistrare ca utilizator. In situatia in care consideram ca aceasta obligatie nu este respectata de către dvs., ne rezervam dreptul sa va blocam accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului fara nicio notificare prealabila.
Sunteti de acord si acceptati ca putem sterge sau adauga orice informatie pe site, intrerupe orice activitate pe site sau arhiva din continutul acestuia, iar in cazul in care se fac referiri la alte site-uri nu garantam si/sau confirma sub nicio forma tipul de informatie pe care o veti gasi pe aceste site-uri.

Toate preturile afisate sunt in RON si pot suferi modificari, fara o instiintare prealabila. Pentru comenzile deja plasate si confirmate, preturile vor fi cele afisate la momentul inregistrarii comenzii.

Notă: nuantele produselor prezentate pe site pot diferi usor, in functie de afisajul monitorului dvs., dar si de aparatul de fotografiat utilizat. In cele mai multe cazuri, daca va doriti un produs care nu se mai afla in stoc, va putem oferi posibilitatea creerii unui produs asemanator, incercand sa tinem cont de preferintele dvs.

Parola: Sunteti pe deplin responsabil pentru pastrarea confidentialitatii parolei alese de dvs. Orice pierdere sau paguba suferita ca urmare a divulgarii parolei fata de terte persoane nu ne este opozabila.

Securitatea datelor personale: Datele personale ale dumneavostra vor fi folosite numai în scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a vă trimite comenzile. Ne obligam sa nu facem publice bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor nostri.

Promotii: Regulamentele promotiilor pe care le organizam va vor fi aduse la cunostinta prin intermediul sitului propriu şi, eventual, al conturilor de socializare ce ne apartin. Promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil.

Dispute si conflicte: Orice tentativa de acces neautorizat la site va fi raportata autoritătilor competente. Orice conflict aparut intre proprietarul acestui site si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegerea intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legii romane din acest domeniu.

Politica de returnare a produselor: Daca nu sunteti multumiti de calitatea produselor cumparate, puteti returna produsele in termen de 10 zile de la data achizitiei (conform Legii 51/2003 pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta), in acest caz noi va vom returna intreaga suma platita de dvs., costul transportului urmand sa fie acoperit de dvs.

Procedura de retur:
- ne trimiteti (prin curier) produsele pe adresa PFA FLORINA LIDIA STAN, str. Mures nr. 41, Bucuresti, tel: 0723 564 234.
- daca ne trimiteti cu ramburs prin curier, valoarea rambursului trebuie sa fie echivalent cu valoarea produselor returnate.
- dupa primirea coletului (daca nu trimiteti cu ramburs), verificam produsele si va trimitem banii in termen de 5 - 7 zile calendaristice (termenul maxim legal este de 30 de zile).

Pentru informatii suplimentare rog sa ne contactati la numarul 0723 564 234.

Newsletter